Erhvervsflytning tilbydes af professionelt flyttefirma

​Skal din virksomhed flyttes? Så kan du med fordel søge professionel hjælp lige her på siden. Adam & Eva Flytteservice har mange års erfaring med virksomheds- og kontorflytninger. Det er jeres sikkerhed for, at flytningen vil ske professionelt, effektivt og skånsomt. Vi tilbyder erhvervsflytning for alle virksomheder i og omkring Amager, København og resten af Sjælland.

Vi er et professionelt flyttefirma med alsidige kompetencer inden for branchen. Derfor er vi i stand til at varetage forskellige typer af flytninger professionelt. Vi sørger for, at alle tingene bliver håndteret forsvarligt og med omhu. Skulle uheldet alligevel være ude, har vi naturligvis en god forsikring.

Vi tilbyder:

  • Intern flytning (rykke rundt på kontorinventar)
  • Alt inden for nedpakning, udpakning og opstilling
  • Udsmidning af affald og pakkemateriale
  • Eksterne flytninger
  • Pakning af lifte og containere
  • Indretning af kontorer og opbevaring
  • Skræddersyede løsninger
  • Sikker transport

​Vi udfører erhvervsflytning for alle typer virksomheder

Vi tilbyder erhvervsflytning for alle typer virksomheder. Fra den lille selvstændige butiksindehaver til det store kontordomicil, produktionsvirksomheden med store anlæg til it-virksomheden med mange tekniske installationer - uanset om der er tale om en større eller mindre virksomhed. Så du bør med andre ord ikke tøve med at kontakte os for hjælp til erhvervsflytning.

Nøgleordet for en succesfuld flytning for erhverv er planlægning. Derfor tilbyder vi rådgivning og assistance under hele flytningen. Du er altså i trygge hænder under hele processen, når du samarbejder med vores flyttefirma. Vi sørger desuden altid for at imødekomme lige netop den pågældende virksomheds behov og ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi udføre erhvervsflytning for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for flere informationer og et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon: 51 51 60 06 eller på mail: info@aeflytteservice.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Kontakt os for bestilling

​Udfyld formularen og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

 
 
Hvilken type flytning?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adam & Eva Flytteservice

Moselgade 9 St tv, 2300 København S

​Telefon: 51 51 60 06

CVR: 38828606