International flytning klarer vi også nemt​

​Skal du flytte til udlandet? Så står vi hos Adam & Eva Flytteservice klar til at klare flytningen for dig. Vi er et professionelt flyttefirma med mange års erfaring i branchen. Derfor kan vi blandt andet tilbyde international flytning til alle kunder fra Amager, København og det resterende Sjælland.

Hvis du eksempelvis skal flytte til Spanien, Tyskland, Frankrig eller Norge, så står vi klar til at hjælpe dig med at flytte dine ting professionelt. Vi har de rette køretøjer og kompetencer til at tilbyde professionel flytning og opbevaring af dine ting.

Vi har ingen begrænsninger ved international flytning

Uanset hvor du skal flytte hen, og hvor mange ting der skal flyttes, så kan vi klare opgaven for dig. Vi har med andre ord ingen begrænsninger for, hvad vi kan klare inden for international flytning. Vi kører som regel med lastbil, men hvis ikke tingene kan blive kørt, transporterer vi med container. 

Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp til at flytte.

Vi står altid klar til at hjælpe alle slags kunder. Vi kommer hjem til dig, pakker dine ting med omhu og laver veludførte og nummererede pakkelister. Herefter flytter vi tingene til den ønskede destination. 

Vores priser er altid konkurrencedygtige uanset opgaven.

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af international flytning, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe med mange forskellige flytteopgaver.

Du kan kontakte os på telefon: 51 51 60 06 eller på mail: info@aeflytteservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os for bestilling

​Udfyld formularen og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

 
 
Hvilken type flytning?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adam & Eva Flytteservice

Moselgade 9 St tv, 2300 København S

​Telefon: 51 51 60 06

CVR: 38828606