FLYTNING MED KÆRLIG HÅND

Services.

Har I brug for hjælp i forbindelse med en messe eller et andet større arrangement, flytter vi gerne for jer.

Opstilling af messe​.

Har du udsigt til, at skulle afholde foredrag eller skal på messe og har hænderne fulde?

Så brug kontaktformularen og få et tilbud. Vi hjælper både med transport, samt opsætning af scene eller stolerækker til foredrag og stande og borde til messer. 

Uanset om vi snakker salgsboder, dekorationer, lys, eller mere specielle ønsker, så kan I stole på vi gerne hjælper til lige fra det tidspunkt du kontakter os, så du kan fokusere på kunderne frem for det praktiske. Vi kan naturligvis også sagtens hjælpe når det kommer til nedpakning og hjemtransport eller bortskaffelse af eventuelt affald. 

Kontakt os i dag for et gratis, uforpligtende tilbud​.

Har du brug for hjælp til kørsel af paller? Uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller vognmand, tilbyder vi også dette. Vi står til rådighed både indenrigs i Danmark eller ved flytning til udlandet. Tag kontakt og få en snak med os om mulighederne, så finder vi en løsning på netop din udfordring.

Få et tilbud.

Skal vi udføre erhvervsflytning for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for flere informationer og et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.