FLYTNING MED KÆRLIG HÅND

Historien om os.

Adam & Eva Flytteservice er et firma med 11 års erfaring indenfor primært flytning.

Effektiv partner.

Pierre, stifteren af flyttefirmaet, startede allerede som 18-årig i faget, som flyttemand. Han har været indenfor flytte- og transportbranchen siden. Som lærling hos JD Transport, lærte han om faglige kvaliteter og faglig stolthed.

Efter nogen tid og som færdiguddannet, valgte Pierre at søge nye udfordringer og bygge mere på hans erfaringsgrundlag, dette hos Bryde og Sønner. Her stod han med ansvaret for diverse opgaver, som planlægning, overblik over medarbejdere og kundekontakt.

Generelt at sørge for, at opgaverne blev udført til perfektion og til kundens tilfredshed.

Tiden hos Bryde og Sønner gav Pierre næring til en drøm, som han længe havde haft. At starte et selvstændigt firma. Dette blev en realitet i 2017, og Adam & Eva Flytteservice opstod. Visionen for Adam & Eva Flytteservice er at efterleve høje professionelle standarder og dette til kundernes fordele. Adam & Eva Flytteservice engagerer sig altid 110 % i deres opgaver og sørger altid for, at kunden er fuldt tilfreds, når arbejdet er slut.​

Få et tilbud.

Skal vi udføre erhvervsflytning for dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for flere informationer og et uforpligtende tilbud. Udfyld formularen og vi vender tilbage med et gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave.

Fraflytningsadresse
Tilflytningsadresse
Detaljer
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.